SPRINGSTEEN-FOREDRAG I HANS TAUSENS KIRKE, 29. marts 2017, kl. 19.15-21.00

Categories Blog

Jeg er indbudt til at holde foredrag om Springsteen i Hans Tausens Kirke i Islands Brygges Sogn. Det glæder jeg mig til. Jeg sætter både fokus på den nyudsendte selvbiografi, Born To Run, og læser op fra min egen Floden – om Springsteen i tekst og billeder (med fotos af Steen Møller Rasmussen) og trækker tråde fra plade til plade og kaster lys over Springsteens forhold til tro. Titel på foredraget følger senere. images-1

Jeg er formidler, forfatter, forsker og foredragsholder. Desuden skrivelærer, redaktør og koordinator. Jeg har en ph.d. i litteraturvidenskab fra 2015, og blev magister i nordisk litteratur i 1994 på afhandlingen Proust i Danmark. En læsning af På sporet af den tabte tid og værkets danske receptionshistorie. Udsendt i bogform i 2013 med titlen Proust i Danmark. Hundrede år med Proust. 1913-2013 (2013). Stifter af CONRADS SKRIVESKOLE. Medredaktør af nyoversættelsen af Prousts roman À la recherche du temps perdu/ På sporet af den tabte tid, Multivers 2002-2014. Andre udgivelser: Nordens fyrste. Fire essays og seksten samtaler om Gunnar Ekelöfs værk og betydning, Ekelöfs blik. Film/dvd/booklet (s.m. Claus Bohm), Skønheden er en gåde. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab (2002) m.fl.