PROUSTKREDS 13 x 13

Skærmbillede 2015-11-12 kl. 00.03.20

Drømmer du om at få læst

hele Marcel Prousts

På sporet af den tabte tid

– eller er du gået i stå i din læsning?

 

Så har du her muligheden med Proustekspert Neal Ashley Conrad Thing som guide og læsevejleder. Kurset er en læsekreds, hvor deltagerne i fællesskab får overblik over og indblik i det store romanværk. Målsætning: Kurset vækker passionen for Proust.

Neal sørger for, at ingen hægtes af eller kommer bagud i sin læsning. Vi når ikke at belyse alt i det enkelte bind. Vi fokuserer på romanens temaer, persongalleriet afdækkes og tekststeder luftes og anskueliggøres. Det er alt nok til den videre færd!

Proust i Politikens Hus i anledning af den afsluttede nyeoversættelsen

At præsenteres for de proustske temaer, at lære personerne nærmere at kende og via teksteksempler at blive fortrolig med Prousts sprogbrug, hvad han skriver og fortæller os, er alfa og omega for, at man bliver véd med at læse, opdage og fordybe sig frem.

Kurset er både for dem, der aldrig har læst Proust og dem, der i forvejen kender lidt til hans tekstunivers og omfattende, nuancerede sprog. Man får snart smag for langstrakte Prousts skrivemåde og de mange fund, man gør sig undervejs i læsningen.

 

 Værkets 13 bind læses over 13 måneder. Der vil være minimum en måned til at få læst hvert bind. Nogle er tykkere end andre, flere er dobbeltbind. Læsekredsen foregår på

Forlaget Multivers, Hyskenstræde 3, 1207 København

Neal præsenterer sit firma Proust In Mind. Videoer kan ses på Youtube. Skriv blot Proust in mind eller Proust i Danmark.

Efter 76 år findes værket nyoversat til dansk i 13 bind. De 13 nye bind læses på 13 måneder.

Vi læser og kaster lys over ét bind om måneden.

Det giver tid mellem alle gøremål til at få læst et stræk Proust,

Sætter du tid af, vil de proustske linjer knopskyde sig vej ud i dit system.

Du får mulighed for selv at holde oplæg og bringe dig

i dialog med Proust og alle de andre på holdet

 Se nærmere beskrivelser under menupunkterne.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *