I’M YOUR FAN – FOREDRAG OM LEONARD COHEN (I) 8. JANUAR 16-18 I POLITIKENS BOGHAL UDSOLGT!

Categories Blog

SØNDAG D. 8. JANUAR kl. 16-18: Jeg holder imgres imgres-2foredrag om LEONARD COHEN i dialog med Lars Knudsen, forfatter til den nye bog MASTER SONGS (Vandkunsten) med fokus på alle Leonard Cs sange. Vi lytter til nøje udvalgte numre fra det vidtspændende oeuvre, forfølger og perspektiverer temaer. Glæd jer!

 

 

Følgende reaktion på arrangementet er rullet ind fra Maria Pose på Facebook:

“Hej Neal (og Lars)

Tak for en sublim og underholdende hyldest af legenden over dem alle -Leonard Cohen. Jeg elskede hvert et minut af de to timer -finurligt, rørende og passioneret…
Jeg stiller mig gerne i kø for at erhverve mig et par billetter til d. 5. feb (hvis nu nogle skulle melde afbud)”

Jeg er formidler, forfatter, forsker og foredragsholder. Desuden skrivelærer, redaktør og koordinator. Jeg har en ph.d. i litteraturvidenskab fra 2015, og blev magister i nordisk litteratur i 1994 på afhandlingen Proust i Danmark. En læsning af På sporet af den tabte tid og værkets danske receptionshistorie. Udsendt i bogform i 2013 med titlen Proust i Danmark. Hundrede år med Proust. 1913-2013 (2013). Stifter af CONRADS SKRIVESKOLE. Medredaktør af nyoversættelsen af Prousts roman À la recherche du temps perdu/ På sporet af den tabte tid, Multivers 2002-2014. Andre udgivelser: Nordens fyrste. Fire essays og seksten samtaler om Gunnar Ekelöfs værk og betydning, Ekelöfs blik. Film/dvd/booklet (s.m. Claus Bohm), Skønheden er en gåde. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab (2002) m.fl.