Proust på Betty Nansen

Categories Blog

kroniktegning1312Kom til Proust på Betty Nansen – tirsdag den 8. december kl. 19.30

De smukke rammer indbyder til en litterær fest. På scenen: forfatter og Proust-ekspert Neal Ashley Conrad Thing, der netop har forsvaret afhandlingen I dialog med Proust ved Lunds Universitet, og skuespiller Joen Bille byder varmt velkommen.

Arrangementets første del

Introduktion til På sporet af den tabte tid med foredrag og oplæsning fra scenen.

Efter en pause, vil

Anden del

Går lidt dybere ned i teksten og ser på værkets litteraturhistoriske placering og virkning, med særlig fokus på Prousts indflydelse på danske forfattere.

Aftenen byder således både på noget for

 dem, der først nu har lært Prousts navn at kende,

og for dem, der længe har læst, levet med og drømt Proust

Dørene åbner 18.30, hvor der vil være mulighed for at købe drikkevarer. Der er kun unummererede siddepladser, så vi anbefaler, at man kommer i god tid.

Arrangementet starter 19.30, og der vil være mulighed for at købe bøger om og af Proust til favorable priser før og efter arrangementet, samt under pausen.

Tilmelding og billetbestilling på Billetto.dk (https://billetto.dk/da/proust-paa-betty-nansen).

De bedste hilsener
Forlaget Multivers
Henrik Borberg

FORLAGET MULTIVERS
​Regnbuepladsen 7,
1550 København V
Tlf. 7026 8066
multivers@multivers.dk
www.multivers.dk

Jeg er formidler, forfatter, forsker og foredragsholder. Desuden skrivelærer, redaktør og koordinator. Jeg har en ph.d. i litteraturvidenskab fra 2015, og blev magister i nordisk litteratur i 1994 på afhandlingen Proust i Danmark. En læsning af På sporet af den tabte tid og værkets danske receptionshistorie. Udsendt i bogform i 2013 med titlen Proust i Danmark. Hundrede år med Proust. 1913-2013 (2013). Stifter af CONRADS SKRIVESKOLE. Medredaktør af nyoversættelsen af Prousts roman À la recherche du temps perdu/ På sporet af den tabte tid, Multivers 2002-2014. Andre udgivelser: Nordens fyrste. Fire essays og seksten samtaler om Gunnar Ekelöfs værk og betydning, Ekelöfs blik. Film/dvd/booklet (s.m. Claus Bohm), Skønheden er en gåde. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab (2002) m.fl.