MARCEL PROUST OG DEN SPIRITUELLE UDFORDRING, BOB DYLAN – SANGSKRIVNINGENS PICASSO, BRUCE SPRINGSTEEN OG ROCKENS LØFTE, LEONARD COHENS UNIVERSER , GUNNAR EKELÖF – PARADOKSETS DIGTER – FOREDRAG

Categories Blog

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Neal Ashley Conrad Thing på Krogerup Højskole og i hans egenskab af formand for Proust-selskabet. Hvad enten stofområdet er Bob Dylan, Marcel Proust eller Bruce Springsteen, er det mit indtryk, at vi har at gøre med en ildsjæl beåndet med et skarpt og tydeligt fokus på både detaljen, mennesket bag kunstneren og det store sammenhængende tidsbillede.

Steffen Brandt, sanger, musiker, komponist i TV-2

Jeg er formidler, forfatter, forsker og foredragsholder. Desuden skrivelærer, redaktør og koordinator. Jeg har en ph.d. i litteraturvidenskab fra 2015, og blev magister i nordisk litteratur i 1994 på afhandlingen Proust i Danmark. En læsning af På sporet af den tabte tid og værkets danske receptionshistorie. Udsendt i bogform i 2013 med titlen Proust i Danmark. Hundrede år med Proust. 1913-2013 (2013). Stifter af CONRADS SKRIVESKOLE. Medredaktør af nyoversættelsen af Prousts roman À la recherche du temps perdu/ På sporet af den tabte tid, Multivers 2002-2014. Andre udgivelser: Nordens fyrste. Fire essays og seksten samtaler om Gunnar Ekelöfs værk og betydning, Ekelöfs blik. Film/dvd/booklet (s.m. Claus Bohm), Skønheden er en gåde. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab (2002) m.fl.