KONCERTFOREDRAG: THE SPRINGSTEEN SHOW

Categories Blog

TORSDAG

26. APRIL

18.30 – 20.45

Biblioteket i Herning

50,-

FOREDRAG

KONCERTFOREDRAG: THE SPRINGSTEEN SHOW

KOM OG OPLEV THE SPRINGSTEEN SHOW – ET LEVENDE MUSIKFOREDRAG, HVOR MUSIK OG INFORMATION OM THE BOSS GÅR OP I EN HØJERE ENHED

Showet leveres af Neal Ashley Conrad (kendt bl.a. for oplæsning af Proust søndag formiddag i Radio 24/7) og musiker, sangskriver, debattør og historiker Bruno Skibbild Christensen.
Vær med til en hyggelig aften, hvor du kan blive klogere på en af rockens helt store

Jeg er formidler, forfatter, forsker og foredragsholder. Desuden skrivelærer, redaktør og koordinator. Jeg har en ph.d. i litteraturvidenskab fra 2015, og blev magister i nordisk litteratur i 1994 på afhandlingen Proust i Danmark. En læsning af På sporet af den tabte tid og værkets danske receptionshistorie. Udsendt i bogform i 2013 med titlen Proust i Danmark. Hundrede år med Proust. 1913-2013 (2013). Stifter af CONRADS SKRIVESKOLE. Medredaktør af nyoversættelsen af Prousts roman À la recherche du temps perdu/ På sporet af den tabte tid, Multivers 2002-2014. Andre udgivelser: Nordens fyrste. Fire essays og seksten samtaler om Gunnar Ekelöfs værk og betydning, Ekelöfs blik. Film/dvd/booklet (s.m. Claus Bohm), Skønheden er en gåde. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab (2002) m.fl.