ALT OM BRUCE. FOREDRAG OM BRUCE SPRINGSTEEN PÅ KULTURVÆRFTET KL. 13-15, 23. SEPTEMBER 2017: PÅ SPRINGSTEENS FØDSELSDAG

Categories Blog

DET ER NU BEKRÆFTET, AT JEG SKAL HOLDE FOREDRAG OM BRUCE SPRINGSTEEN PÅ KULTURVÆRFTET I HELSINGØR. JEG KASTER LYS OVER HANS SELVIOGRAFI BORN TO RUN OG FOKUSERER DESUDEN PÅ BRUCE SOM EN ROCKHISTORIENS MEST KARISMATISKE PERFORMERE OG PÅ HANS SANGSKRIVNING, OG AFSLUTTER MED INDSLAG FRA MIN EGEN HOMMAGE TIL THE BOSS – FLODEN – MED FOTOGRAFIER AF STEEN MØLLER RASMUSSEN.

OVEN I KØBET PÅ CHEFENS FØDSELSDAG.

JEG GLÆDER MIG. images-1

Jeg er formidler, forfatter, forsker og foredragsholder. Desuden skrivelærer, redaktør og koordinator. Jeg har en ph.d. i litteraturvidenskab fra 2015, og blev magister i nordisk litteratur i 1994 på afhandlingen Proust i Danmark. En læsning af På sporet af den tabte tid og værkets danske receptionshistorie. Udsendt i bogform i 2013 med titlen Proust i Danmark. Hundrede år med Proust. 1913-2013 (2013). Stifter af CONRADS SKRIVESKOLE. Medredaktør af nyoversættelsen af Prousts roman À la recherche du temps perdu/ På sporet af den tabte tid, Multivers 2002-2014. Andre udgivelser: Nordens fyrste. Fire essays og seksten samtaler om Gunnar Ekelöfs værk og betydning, Ekelöfs blik. Film/dvd/booklet (s.m. Claus Bohm), Skønheden er en gåde. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab (2002) m.fl.