jul
03
2017

Den eneste virkelige rejse,
det eneste foryngelsesbad,
ville ikke bestå i
at rejse mod nye landskaber,
men i at have andre øjne,
se universet med en andens,
med hundrede andres øjne,
se de hundrede universer
som enhver af dem ser,
som enhver af dem er

— Marcel Proust

Nyhedsbrev, 3. juli 2017

Velkommen til mit nyhedsbrev!

Her kan I forvente kortfattede, løbende informationer om mine aktiviteter og initiativer: Foredrag, undervisning, arrangementer og fremtidige projekter.

Fire af mine foredrag udbydes også under Nyland Kommunikation og deres nye bookingportal, som brander Danmarks bedste kulturforedrag.

Jeg kommunikerer og udvikler kultur, og desuden arbejder jeg specifikt med at udvikle virksomheden Proust In Mind. Den udbreder kendskabet til den franske forfatter Marcel Proust, mit multitool.

De bedste hilsner,
Neal Ashley Conrad Thing

Proust-formidling

Proust i Croque Monsieur på Radio 24syv
Hver søndag læser jeg højt af Prousts roman og taler med programmets vært, Morten Lindberg, også kendt som Master Fatman. Se oversigten over programmerne.

ProustWalks & ProustTalks
Jeg afholder Proust-vandringerog taler om Proust på stedet. Senest på Bakkehusmuseet på Frederiksberg, ”Med Proust i sansernes vold – en havevandring”, og på Bloom Festivalen 2017.

Proust-foredrag
Jeg holder foredrag om Proust alle steder.

Proust i La France
Jeg har skrevet 12 essays om Proust til La France. Det skandinaviske magasin om Frankrigi perioden 2015-17. Læs for eksempel denne artikel om Proust og kunst (side 46).

Bøger om Proust

Nye bøger på vej:
Proust under tørrehjelmen (Proustkuren) og ProustReader 

Jeg har skrevet kontrakt med People’s Press om en kommerciel bog om Proust og med forlaget Multivers om en ProustReader. Begge udsendes foråret 2018.
Proust i Danmark. 1913-2016. (2. rev. udg.)
Lektørudtalelsen: ”Velskrevet, essayistisk, klart sprog, tydelig formidling.”
Pris: 369,- (33% rabat til alle mine kursister: 250,-)
Køb bogen her
På sporet af den tabte tid:
Et overblik. Resumé- og registerbind.

Min korte introbog med resuméer sælger godt.
Køb bogen her

Proust-kurser

Proust for begyndere
Jeg afholder kurser for alle, der ønsker inspiration til at læse Proust. Fra august. Beskrives i næste nyhedsbrev.
Send mig en e-mail, hvis du ønsker at deltage

13 X 13. Læs Proust på 13 måneder!
Vi danner en læsekreds med tid afsat til både at få passet dagens dont og at få læst et bind om måneden. Nyt om kursus fra august i næste nyhedsbrev.
Læs mere om det tidligere kursus her

Sjælen er et kar fuld af tid. Tematisk Proustkursus13 x 13.
På sporet af den tabte tid (13 bind) læses over 13 fredage i tidsrummet 13-17 i Hyskenstræde 3, st. th. Et nyt kursus starter i september.
Læs mere her

Proust-begivenheder

Proustrejse i 2018
Tour de Proust: Rejse til Paris og Illiers/Combray i foråret 2018 s.m. Master Fatman. Vi forsyner alle med et indblik i Prousts Paris, hans person og verden.

Proustfestival
& Proustkonference i 2019

Jeg planlægger dobbeltbegivenhed i 2019. Da er det 100 år siden, at Proust modtog Goncourt-prisen. Mit nyhedsbrev vil løbende orientere om nyheder desangående.

Copyright © 2017 Neal Ashley Conrad Thing. Alle rettigheder forbeholdt.

Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig nyhedsbrevet helt.

Email Marketing Powered by MailChimp

About the Author
Jeg er formidler, forfatter, forsker og foredragsholder. Desuden skrivelærer, redaktør og koordinator. Jeg har en ph.d. i litteraturvidenskab fra 2015, og blev magister i nordisk litteratur i 1994 på afhandlingen Proust i Danmark. En læsning af På sporet af den tabte tid og værkets danske receptionshistorie. Udsendt i bogform i 2013 med titlen Proust i Danmark. Hundrede år med Proust. 1913-2013 (2013). Stifter af CONRADS SKRIVESKOLE. Medredaktør af nyoversættelsen af Prousts roman À la recherche du temps perdu/ På sporet af den tabte tid, Multivers 2002-2014. Andre udgivelser: Nordens fyrste. Fire essays og seksten samtaler om Gunnar Ekelöfs værk og betydning, Ekelöfs blik. Film/dvd/booklet (s.m. Claus Bohm), Skønheden er en gåde. Søren Ulrik Thomsens forfatterskab (2002) m.fl.